HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

14 Şubat 2020 - Kocaman Teşekkürler

08-10-2020 17:26

Bu yazımda sizlere kocaman teşekkür etmek istiyorum.

 

Teşekkürler; zaman ayırıp epostamı okuyup, listelerimi inceleyip bana çok güzel geri bildirimlerde bulunduğunuz için.

Teşekkürler; sadece sipariş vermekle kalmayıp, bizi tanıdıklarınızla paylaşıp onlarında ürünlerimize ulaşmasını sağladığınız için.

Teşekkürler; ürünleri alıp denedikten sonra ambalajdan ürün içeriğine birçok konuda bize yorumlarınızı çekinmeden aktardığınız için.

Teşekkürler; ilçemizde yaşadığımız sayısız depremde mesajlarınızla telefonlarınızla yanımızda olduğunuz için (umarım yaşananlardan sonra bilimin önderliğinde yapılması gerekenler hızlıca hayata geçirilir).

 

Bu kadar teşekkür etmişken bizim gerçek ilham kaynağımız Pınar Kaftancıoğlu’na ve her zaman yanımda olan biricik eşim ve aileme de çok teşekkür ediyorum.

 

Siparişlerinizi olabildiğince hızlı göndermeye çalışıyoruz ama çekirdek bir kadro ile çalışıyoruz. Ben, annem ve zaman buldukça eşim ve babam:) O yüzden sizlerin yoğun ilgisi ve bazı ürünlerin en taze haliyle size ulaştırmak için geciktiğimiz oluyor; bu konuda affınıza sığınıyorum. Ayrıca bu yazımızda siparişlerinizi hazırlama sürecinden kalan zamanda neler yaptığımızı kısaca paylaşmak isterim. Unlu mamüller ve özellikle ekmekler üzerine çok güzel ar-ge/ür-ge çalışmaları yapıyoruz. Ekteki yeni listede birkaç ekleme yaptık ama asıl çalışamalar gelecek aylarda sizleri bekliyor olacak:)

Buğday ile ilgili detaylı çalışmalara başladık, yolumuz uzun ama acelemiz yok; inanıyoruz gelecek yıl daha da güzel şeyler olacak…

 Bu sene ailemiz için yoğun bir seneydi ve neredeyse kendi turşularımız dan hiç kalmadı.

O yüzden sizlerden gelen geri bildirimler sonrasında köyümüzde üretim yapan Mustafa Egeli ağabeyimin ürünlerini sizlerle buluşturacağım. Ekteki listeye ekledim, hepsi çok güzel, kütür kütür:)

 

Baharat ve bitki çayları konusunda ağırlıklı olarak Kırkağaç’ımızın değerli aktarı Ali Rıza Amca’mızın ürünlerini sizlerle buluşturmuştuk. Bölgemize gerçekten büyük değer katıyor; meğer bölgemizde ne kadar çok bitki varmış ki bende şaşırdım. Sizlerden gelen bilgiler sonrasında ise ne kadar güzel bir çalışma yapmışız onu anlıyorum. Burada daha kapsamlı bir çalışma yapıyoruz gelecek aylarda sizlerle paylaşıyor olacağım.

Bitkilerin doğalını toplayıp; tağşiş yapmaz, paketleme ve depolamaya özen gösterirseniz sonuç gördüğünüz ve tattığınız gibi çok güzel oluyor.

Ayrıca bu konuya eğildikten sonra üniversitede aldığım ‘‘Bitkiler ve Sağlık’’ adlı kitabı zaman buldukça okuyorum.

Modern tıp insanlığımız için çok önemli, sonuna kadar katılıyorum.

İnsanlığın kültürel süzgecinden geçerek günümüze kadar gelen ve hasta olmadan uyguladığı basit yöntemlerle bizlerin hayatını değiştiren alternatif tıbbın yöntemlerini de unutmamak gerekiyor!

Özellikle küresel sistemi anlar ve bu sistemin içindeki

sağlık, ilaç ve gıda sanayi arasındaki bağları görebilirsek dediklerim daha da anlam kazanacaktır.

Alternatif tıptan ve bitkilerinden gelen mucizeleri lütfen kendinizde araştırın, okuduklarınıza inanamayacaksınız…

 

 

Ayrıca birçok kişi merak edip bilmediği ürünleri soruyor,

onlara fotolarını yolluyorum ama talepleriniz doğrultusunda amatör bir katalogda hazırlıyorum en kısa zamanda paylaşacağım.

Etiketlerle ilgili çalışmaları da en kısa zamanda bitireceğiz merak etmeyinJ

 

Minik oğlumuz Ahmet Kaan’ımızı soranlar için sağlığı ve gelişimi iyi ve çok hızlı büyüyor:)

Bu anları belki hatırlayamayacak ama onunla dolu dolu kaliteli zamanlar geçirmeye çalışıyoruz. Eşimle birlikte hayatımızın herhalde en güzel zamanları… İş önemli ama aile ve sağlık daha da önemli lütfen unutmayalım ve onlara gereken özeni gösterelim, birinci söylediğimin yeri doluyor ama diğer ikisinin yerini doldurması çok zor…

İçinde yaşadığımız güzel anları ıskalamamak dileğiyle...

 

Şimdiden tüm sevgililerin sevgililer gününü kutlarım. Sevgiyle kalın:)

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.